Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Ik sta voor u klaar in Nederland.
Het is mijn doelstelling om al mijn klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met mijn diensten.

Foto 10

 1. Schilderwerk

  Ik verzorg uw volledige schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Neemt u contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.  

  Bekijk dienst
 2. Wandafwerking

  J. Hoogland Schilderwerken biedt u vele mogelijkheden in wandafwerking. Of uw voorkeur nu uitgaat naar klassiek of juist modern behang, sierpleister of iets er tussen in, met de huidige trends is van alles mogelijk. Het is de makkelijkste manier om uw interieur een grote verandering te laten ondergaan.

  Bekijk dienst
 3. Spuitwerk

  Door zijn strakke/egale afwerking is vraag naar spuitwerk de laatste jaren sterk toegenomen. Innovatie en nieuwe technieken zorgen ervoor dat de nieuwe spuitsystemen steeds minder nevel produceren, ook zijn ze veel mobieler geworden en daardoor kan er naar gelang de situatie op locatie gespoten worden. Spuitwerk is uitermate geschikt om toe te passen in de nieuwbouw en renovatie.

  Bekijk dienst
 4. Onderhoud

  Ondeugdelijke ondergronden en verweerd hout vormen de grootste problemen bij schilderwerk. Pas als de ondergrond gezond is, kan verf met maximaal resultaat worden aangebracht. Ook hier geldt dat de techniek niet stilstaat en maak ik gebruik van de modernste technieken voor het behandelen van ondergronden. Met behulp van 2-componenten epoxy reparatiemiddelen kan ik een perfecte reparatie uitvoeren die na het […]

  Bekijk dienst
 5. Glaszetten

  Als we praten over gevelonderhoud dan gaan schilderwerk en glaszetten vaak hand in hand. Ik zet naast het schilderen in een adem ook een nieuw ruit. Zo lever en plaats ik ook veel voorkomende glassoorten: • enkelglas • isolatieglas • figuurglas

  Bekijk dienst
 6. Kleuradvies

  Veel mensen zijn zich bewust dat kleuren en materialen voor harmonie in interieur en exterieur kunnen zorgen. Ik kan u een kleuradvies geven dat rekening houdt met de bestaande situatie en uw wensen.

  Bekijk dienst